BoekStart 10 jaar

22 september 2018, van 11:30 tot 12:30 | Alle vestigingen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

BoekStart bestaat 10 jaar. Dit willen we vieren op 22 september in alle vestigingen om 11.30 uur. Het wordt een feest met mooie verhalen, ballonnen, cadeautjes en iets lekkers. Dus ben je pas vader/moeder geworden, of word je dit binnenkort, kom dan 22 september naar een van de vestigingen van de Bibliotheek Eemland.

BoekStart 10 jaar
22 september vieren we dat BoekStart 10 jaar bestaat. Dit doen we op alle vestigingen tegelijk. Op dit feestje wordt een verhaal verteld, een liedje gezongen, een taartje gegeten en staat er een cadeautje klaar. Ouders krijgen tips over voorlezen aan baby’s en peuters. En natuurlijk kunnen alle kinderen gratis worden ingeschreven als bibliotheek lid en met een tas vol (baby)boekjes naar huis gaan!

Alle jonge ouders met baby’s en dreumesen zijn welkom op het Boekstartfeestje in een van de vestigingen van de Bibliotheek Eemland. En natuurlijk ook ouders die binnenkort een kindje verwachten.

BoekStart
Voorlezen aan baby's, kan dat? Genieten ze dan al van verhaaltjes? Ja, baby's kunnen veel meer dan je denkt. Ze vinden het leuk en voorlezen versterkt de band tussen ouder en kind. Het is ook leerzaam: uit onderzoek blijkt dat kinderen die als baby al worden voorgelezen, het later beter doen op school. 

 

Graag zien we jullie 22 september op het feestje.