Educatieve Escaperoom (9 tot 11 jaar)

22 oktober 2018, 11:00 | Educatieve Escaperoom

Kosten: €5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een unieke kans! De Educatieve Escaperoom van het Medialab gaat voor één dag open voor alle kinderen en ouders. Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen?

De wereldberoemde ‘kat van het jaar’ Mittens is ontsnapt! Waar is ze naartoe? Kan jij samen met andere kinderen rechercheur B. Romsnor helpen met het terugbrengen van Mittens bij haar baasje?

Om rechercheur B. Romsnor te helpen en ook nog te ontsnappen zal je slim te werk moeten gaan en goed moeten samen werken met anderen. Kom in de herfstvakantie naar de Educatieve Escaperoom en help de rechercheur met het zoeken naar Mittens. 

Er is plek voor 5 teams van 6 personen. Meld je aan per team óf per persoon. De teamindeling maken we bij aankomst. De Educatieve Escaperoom is aan de Amsterdamseweg 43 in Amersfoort (LEt op: dit is NIET in Het Eemhuis!)

Educatieve Escaperoom
De Educatieve Escaperoom is een initiatief van het Medialab van de Bibliotheek Eemland. De Educatieve Escaperoom is gericht op de leerdoelen van het onderwijs. Normaal is de Educatieve Escaperoom alleen te bezoeken met de klas, maar in de herfstvakantie maken wij een unieke uitzondering. Kom jij met je ouder/broetje/zusje/vrienden? meld je dan nu aan via de onderstaande knop.

Klik hier voor de Educatieve Escpaperoom 11+