Abe de Verteller treedt op bij Wintermarkt Spakenburg

8 december 2017, van 16:00 tot 20:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: Gratis

Vrijdag 8 december vindt de jaarlijkse Wintermarkt plaats in het centrum van het dorp. Bezoekers aan de markt kunnen tussen 16.00 en 20.00 uur terecht bij de Bibliotheek Bunschoten om naar kerstverhalen te luisteren van Abe de Verteller. De toegang is gratis!

Abe vertelt verschillende winterse verhalen en kerstverhalen, bekend en onbekend. Tijdens de Wintermarkt zal hij voornamelijk aandacht schenken aan de klassiekers. Voor de luisteraars is er wat lekkers aanwezig in de vorm van warme chocolademelk en een kerstkoekje.

Aanvang

Brengt u een bezoek aan de Wintermarkt? Dan bent u van harte welkom in de Bibliotheek Bunschoten. Abe de Verteller start elk heel uur met een nieuw optreden, maar u mag natuurlijk ook aanschuiven als u toevallig in de buurt bent.