Auteur Jan Brokken en pianist Marcel Worms geven concertlezing

19 november 2017, 15:30 | Theater De Tuin

Kosten: € 15,50

Op uitnodiging van de Bibliotheek Eemland en Theater De Tuin brengen auteur Jan Brokken en pianist Marcel Worms zondagmiddag 19 november een bezoek aan het theater. Zij geven die middag een concertlezing naar aanleiding van het boek “De Kozakkentuin”. U bent van harte welkom in Theater De Tuin om 15.30 uur.

De Kozakkentuin doet op aangrijpende wijze verslag van de vriendschap tussen de jonge officier van justitie Alexander von Wrangel en de verbannen schrijver Fjodor Michajlovitsj Dostojevski in Siberië. Jan Brokken vertelt over de ontstaansgeschiedenis van De Kozakkentuin, het tijdloze van vriendschap, zijn fascinatie voor Rusland en de rol en de betekenis van Dostojevski in de literatuur. Ook zal hij vertellen over zijn nieuwste boek “De gloed van Sint-Petersburg”, een wandeling door twee eeuwen Russische literatuur en muziek. Een compleet Russisch programma dus.

Aanmelden

Om bij deze concertlezing aanwezig te zijn, dient u vooraf een ticket te kopen via www.detuininleusden.nl. Een kaartje kost € 15,50 per persoon.