Boek van de maand-gesprek in Het Eemhuis

13 september 2017, van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar de Draak)

Kosten: Gratis

In de Espressobar, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur een Boek van de maand-gesprek bijwonen!

Elke maand spreekt een panel van vier enthousiaste lezers over hun boek van de maand. Het gesprek wordt wisselend geleid door Vera van Brakel en Liesbeth Ram. De toegang is gratis! U betaalt wel voor eigen consumpties.

Deze maand

Deze week:

John Schrijnemakers (Speelboek) bespreekt "Het geheugenboek" van Lara Avery
Lies Pannevis (Bibliotheekmedewerker) bespreekt "“Koorts” van Deon Meyer
Tineke Klerk (Lezeres) bespreekt "De veerboot" van Helle Helle
Aat van der Harst (Eemlandse schrijver) bespreekt "Luister, ik heb een verhaal"

De in 2017 besproken boeken vindt u hier
Op deze pagina vindt u de literatuurlijst met besproken boeken uit andere jaren.

Oproep aan enthousiaste lezers

Bent u een enthousiaste lezer? U kunt u aanmelden als gespreksdeelnemer. Stuur ons een mailtje met uw naam, en beschrijf kort welk boek iedereen volgens u zou moeten lezen!