Boek van de maand-gesprek in Het Eemhuis

14 februari 2018, van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Kosten: Gratis

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur het Boek van de maand-gesprek bijwonen! De toegang is gratis. U betaalt eventueel alleen voor uw eigen consumpties.

Elke maand spreekt een panel van vier enthousiaste lezers over hun boek van de maand. Het gesprek wordt geleid door Liesbeth Ram.

Deze maand

Kasthury Brandt (bibliotheek) bespreekt 'Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes; 100 verhalen over bijzondere vrouwen'.
extra: zij neemt mee Bregje Smit, voorleeskampioen van basisschool "De Vlindervallei" in Amersfoort. Bregje zal iets vertellen over het boek 'Serafina en de zwarte mantel' van Robert Beatty. Zij zal hier ook een stukje uit voorlezen uiteraard.

Manon Mesdag (boekhandel Veenendaal) bespreekt 'Vissen voor de keizer'door Didier Decoin.

Marc den Elzen (Eemlandse schrijver) bespreekt 'Het bleekblauwe handschrift van een vrouw...' door Franz Werfel

Frans Weijzen (lezer) bespreekt 'Dat vreemde in mijn hoofd' door Orhan Pahmuk.

Benieuwd naar eerder besproken boeken in 2018? U vindt ze hier. de boeken die in 2017 aan bod kwamen vindt u hier!

Oproep aan enthousiaste lezers

Bent u een enthousiaste lezer? U kunt u aanmelden als gespreksdeelnemer. Stuur ons een mailtje met uw naam en beschrijf kort welk boek iedereen volgens u zou moeten lezen!