Boek van de maand-gesprek in Het Eemhuis

14 maart 2018, van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Kosten: Gratis

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur het Boek van de maand-gesprek bijwonen! De toegang is gratis. U betaalt eventueel alleen voor uw eigen consumpties.

Elke maand spreekt een panel van vier enthousiaste lezers over hun boek van de maand. Het gesprek wordt wisselend geleid door Vera van Brakel en Liesbeth Ram.

Deze maand

Simone Korkus (schrijfster) over haar boek 'Het dienstmeisje van Degrelle'
Nico van Splunder (namens tweedehands boekwinkel 't Ezelsoor) over 'Max Havelaar' van Multatuli
Karin Horst (bibliotheek) over 'Gezien de feiten' van Griet Op De Beeck (het boekenweekgeschenk)
Joke Verzijde (lezer)

Benieuwd naar de boeken die in 2017 aan bod kwamen? U vindt ze hier!

Oproep aan enthousiaste lezers

Bent u een enthousiaste lezer? U kunt u aanmelden als gespreksdeelnemer. Stuur ons een mailtje met uw naam en beschrijf kort welk boek iedereen volgens u zou moeten lezen!