Buitenaards: theatercollege over leven in het heelal

6 oktober 2018, van 19:00 tot 20:00 | Het Eemhuis

Kosten: vanaf €12.50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wat weten we eigenlijk van het heelal? Kunnen wij op een dag bezoek van aliens verwachten? In dit unieke theatercollege neemt wetenschapsjournalist en sterrenkundige Govert Schilling je mee op een fascinerende speurtocht naar buitenaards leven.

De bibliotheek pakt hierbij groots uit met twee colleges. Geïnspireerd door de populairwetenschappelijke theatercolleges van het tv-programma DWDD University, wordt de grote hal van het Eemhuis omgetoverd tot een multimediaal theater. De bibliotheekterrassen veranderen in een tribune en in de hal verschijnen grote schermen die bezoekers een inkijkje geven in het oneindige heelal. In een uur tijd neemt Govert Schilling je mee op een fascinerende speurtocht naar buitenaards leven. Ufo’s, ruimtereizen, buitenaardse beschavingen – alles komt voorbij in dit kosmische spektakel over de vraag hoe uniek het leven op aarde is.
Met muzikale ondersteuning van Thijs Borsten en Louis Lanzing. 

Elk theatercollege duurt 1 uur.
De voorstelling van 19:00 uur richt zich vooral op kinderen (ca. 8-12 jaar) en hun (groot)ouders. -- UITVERKOCHT!
De voorstelling van 21:00 uur is geschikt voor alle leeftijden vanaf ca. 12 jaar.

Tickets (inclusief drankje)
Uitsluitend nog online te reserveren!
Jongeren t/m 18 jaar: €12,50
Volwassenen: €15,00

Deur open
We verwachten veel mensen, daarom willen wij je vragen om op tijd te komen. Wil je je een half uur voor aanvang melden bij de entree? Je kunt de tickets printen of laten zien op je mobiele telefoon.

Comsumpties
Je ontvangt 1 gratis frisdrank voorafgaand aande voorstelling. Voor koffie/thee of andere consumpties is het KAde Café geopend.