Cursus straatfotografie voor volwassenen (eerste bijeenkomst)

28 mei 2018, van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: €100,- voor vier lessen

Op maandagavond 28 mei vindt de eerste les van de vierdelige cursus straatfotografie voor volwassenen plaats in de Bibliotheek het Eemhuis. De les begint om 19:30 en duurt tot 21:30. Voor deze cursus heb je een eigen (spiegelreflex) camera nodig.

In deze vierdelige cursus leert u de basis van digitale fotografie in de praktijk. Elke les gaat u na een korte introductie naar buiten om met uw eigen fotocamera ervaring op te doen met fotografie in de volgende thema's:

  •  Architectuur / Stedelijk gebied
  •  Menselijke interactie
  • Natuur en Milieu
  • Abstractie

Aan de hand van basiskennis van een fotocamera en simpel uit te voeren opdrachten heeft elke deelnemer aan het eind van de cursus een portfolio met (al dan niet bewerkte) foto’s.

De nadruk in de cursus ligt op het creatieve aspect van het fotograferen en minder op het technische. Naast bepaalde basiskennis en een korte introductie van het bewerken op photoshop gaan we in op aspecten als perspectief, kadrering en andere verschillende creatieve invalshoeken. U leert vooral straatfotografie door het buiten samen te doen en elkaars werk te bekijken.

 

Aanmelden

De cursus straatfotografie voor volwassenen kost €100,- per persoon voor vier lessen. Aanmelden is mogelijk door op de oranje knop hieronder te klikken