Cursus Android tablets in Het Eemhuis

22 mei 2018, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: € 40,-

In samenwerking met Seniorweb organiseert de Bibliotheek Eemland de cursus Android voor beginners. De cursus start dinsdag 22 mei van 10.00 tot 12.00 uur in het de Bibliotheek het Eemhuis en bestaat uit vijf lessen.

Tijdens de cursus leert u uw Android tablet gebruiken. Onderwerpen als internet, e-mail, het installeren van applicaties en verbinding maken met een wifi-netwerk zullen aan bod komen. Na de cursus beschikt u over de basisvaardigheden om uw eigen tablet verder te ontdekken.

De volgende lesdata zijn: 29 mei, 5 juni, 12 juni en 19 juni.

Kosten en aanmelden

Kosten: € 40,- voor leden en € 45,- voor niet-leden.

Betaling gebeurt altijd op de eerste cursusdag bij de balie van de bibliotheek (pin of contant).

Voor het aanmelden print u het aanmeldformulier uit, vult deze in en geeft deze af bij de balie in de Bibliotheek.

Let op: aanmelding betekent niet direct plaatsing. De coördinator neemt hierover contact met u op.