UITVERKOCHT Dichter en writer in residence Tjitske Jansen geeft schrijfworkshop

1 juli 2017, van 11:00 tot 17:00 | Het Eemhuis (Keizaal)

Kosten: € 65,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zaterdag 1 juli geeft dichter en writer in residence Tjitske Jansen een schrijfworkshop in de Bibliotheek het Eemhuis. Dit doet zij in het kader van de schrijfwedstrijd Heilige Huisjes. De workshop vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur in de Keizaal. U bent van harte uitgenodigd!

Tjitske gebruikt haar talent als schrijver en performer om ervoor te zorgen dat men niet vergeet dat wie je bent als mens, belangrijker is dan functioneren en voldoen aan verwachtingen. ‘Dat doe ik met name door over herinneringen te schrijven en anderen te begeleiden bij het verwoorden van en schrijven over hun herinneringen’, aldus Jansen.

Schrijf mee!

Deelnemers betalen een bedrag van € 65,- (inclusief koffie/thee en broodjes) om mee te doen aan de zes uur durende schrijfworkshop. Aanmelden is verplicht en kan via één van de onderstaande knoppen. Er is een maximum aantal plaatsen. Voor mensen die nog niet eerder een workshop van Tjitske Jansen volgden, hebben we iets meer kaarten beschikbaar. Meer informatie over Tjitske Jansen vindt u op www.tjitskejansen.nl

Wij hebben een nieuw ticketsysteem. Mocht u hinder ondervinden bij het aanmelden, neem dan telefonisch contact op met 033 - 463 19 14 of stuur ons een mail o.v.v. Tjitske Jansen. 
 

 

Foto: Koos Breukel