Digitaal Hulpplein in het Eemhuis

19 juni 2017, van 13:30 tot 15:30 | Het Eemhuis

Kosten: Gratis

In samenwerking met KBO en Seniorweb organiseren wij maandelijks een Digitaal Hulpplein van 13.30 - 15.30 uur op elke derde maandagmiddag van de maand. U bent van harte welkom met vragen op digitaal gebied!

Dit inloopspreekuur is voor uw vragen op het gebied van tablets (iPad of Android), smartphones, e-boeken en internet. Tijdens het Digitaal Hulpplein zijn ervaringsdeskundige medewerkers van de Bibliotheek en ervaringsdeskundige vrijwilligers van Seniorweb of KBO aanwezig.

Gratis

Aan deze hulp zijn geen kosten verbonden, en u hoeft zich niet van tevoren op te geven! Het Digitaal Hulpplein vindt plaats op de tweede verdieping van de Bibliotheek Het Eemhuis, in de leescoup├ęs aan de kant van de Eem (achter de Espressobar).

Neem uw eigen apparaat mee

Neem als het kan uw tablet, iPad of laptop mee, zodat we u op uw eigen apparaat op weg kunnen helpen! En bij een vraag over e-books: als u al wel succesvol een account heeft aangemaakt, maar niet verder komt: neem ook die accountgegevens (inlognaam + wachtwoord) mee!