Duurzaam Doen in Leusden

10 oktober 2017, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dinsdag 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Daarom organiseert de Bibliotheek Leusden in samenwerking met de Groene Belevenis de lezing "Duurzaam Doen in Leusden". Wethouder Erik van Beurden komt langs en vertelt onder andere wat er in Leusden gebeurd op het gebied van duurzaamheid. U bent van harte welkom in de Bibliotheek Leusden om 20.00 uur. De toegang is gratis! Graag wel aanmelden via onderstaande knop.

Met deze lezing willen de gemeente Leusden, de Groene Belevenis en de Bibliotheek Leusden de inwoners meer informatie geven over wat de gemeente doet op het gebied van duurzaamheid. Ook komen de nieuwe regels voor de afvalverwerking aan bod, gaan we het hebben over een duurzame tuin en over Operatie Steenbreek. Er is ook aandacht voor wat u zelf kunt doen als het gaat om duurzaamheid en worden er veel tips uitgedeeld aan de aanwezigen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over duurzaamheid in Leusden of de Groene Belevenis? Kijk dan op www.leusden.nl/duurzaamheid of www.degroenebelevenis.nl.