Film The Burbs in Hoogland tijdens het weekend van Burendag

24 september 2017, 14:30 | de Bibliotheek Hoogland in de Neng

Kosten: gratis

In samenwerking met het Dorpshuis organiseert de Bibliotheek Hoogland de dag na Burendag op zondag 24 september een filmvertoning. Kom ook en geniet van de komische film The Burbs met in de hoofdrollen Tom Hanks en Carrie Fisher. De film start om 14.30 uur en de toegang is vanwege Burendag gratis!

Tom Hanks en Carrie Fischer (bekend als Prinses Leia in Star Wars) spelen in de film The Burbs een echtpaar dat samen met enkele bevriende buren bedenkingen heeft bij de nieuwelingen die zich in hun straat hebben gevestigd. Dat vraagt om nader onderzoek! The Burbs is een toegankelijke komedie met een sympathiek zwart randje.

Het Dorpshuis de Neng biedt de filmkijkers wat lekkers aan. Kinderen vanaf 12 jaar zijn onder begeleiding ook van harte welkom (voor jongere kinderen zijn er andere activiteiten).