Filmvertoning No direction home over Bob Dylan

20 november 2017, van 19:30 tot 21:15 | Het Eemhuis (Keizaal)

Kosten: vanaf € 6,-

De Bibliotheek Eemland vertoont de film No direction home over Bob Dylan, de winnaar van de Nobelprijs van de Literatuur 2016. De 3,5 uur durende documentaire vertonen wij in twee delen. Het eerste deel is te zien op maandagavond 20 november van 19.30 tot 21.15 uur, het tweede deel op maandagavond 27 november op hetzelfde tijdstip. U bent van harte welkom in de Keizaal van de Bibliotheek het Eemhuis.

Na jarenlang genomineerd te zijn geweest, won Bob Dylan vorige jaar de Nobelprijs voor de Literatuur, omdat hij nieuwe poëtische uitdrukkingen heeft geschapen binnen de Amerikaanse songcultuur. De film die vertoond wordt is de door speelfimregisseur Martin Scorsese (bekend van de verfilming van het afscheidsconcert van de band "The last Waltz") in 2005 gemaakte documentaire No Direction Home waarin Bob Dylan ook zelf aan het woord komt en aan de hand van interviews en archiefbeelden dieper wordt ingegaan op de periode 1961 - 1966.

Aanmelden

Om de documentaire te bekijken, kunt u via onderstaande knop kaarten kopen. Leden betalen € 5,- voor beide avonden, niet-leden betalen € 6,- voor een ticket. Het ticket dat u hieronder aanschaft, is dus ook geldig voor maandagavond 27 november.