Deel twee van de film No direction home over Bob Dylan

27 november 2017, van 19:30 tot 21:15 | Het Eemhuis (Keizaal)

Kosten: vanaf € 3,-

Maandag 20 november werd het eerste deel vertoond van de de film No direction home over Bob Dylan, de winnaar van de Nobelprijs van de Literatuur 2016. Deel twee (90 minuten) is te zien op maandagavond 27 november om 19.30 uur. U bent van harte welkom in de Keizaal van de Bibliotheek het Eemhuis.

Na jarenlang genomineerd te zijn geweest, won Bob Dylan vorige jaar de Nobelprijs voor de Literatuur, omdat hij nieuwe poëtische uitdrukkingen heeft geschapen binnen de Amerikaanse songcultuur. De film die vertoond wordt is de door speelfimregisseur Martin Scorsese (bekend van de verfilming van het afscheidsconcert van de band "The last Waltz") in 2005 gemaakte documentaire No Direction Home waarin Bob Dylan ook zelf aan het woord komt en aan de hand van interviews en archiefbeelden dieper wordt ingegaan op de periode 1961 - 1966.

Aanmelden

Heeft u het eerste deel gemist maar zou u wel het tweede deel willen zien, dan kunt u via onderstaande knop kaarten kopen. Leden betalen € 2,50 niet-leden betalen € 3,- voor een ticket.