Historisch Kijkcafé in de Bibliotheek Leusden

10 november 2018, van 13:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

De Bibliotheek Leusden en de Historische Kring Leusden organiseren weer een 'Historisch Kijkcafé', waarbij u vrijblijvend oude foto’s kunt bekijken van Hamersveld, Leusbroek, Stoutenburg en Achterveld.

De laatste jaren zijn steeds meer afbeeldingen uit de collectie van de Historische Kring Leusden (HKL) geïnventariseerd en op adres geordend. Hierdoor is gemakkelijk na te gaan of foto’s van een bepaalde straat en huisnummer beschikbaar zijn. U kunt ook zelf foto’s meenemen naar het “Historisch Kijkcafé” om aan anderen te laten zien. Deze afbeeldingen worden gescand en zo direct vertoont op het scherm.

Documentatiecentrum

Tijdens het “Historisch Kijkcafé” is het Documentatiecentrum van de Historische Kring Leusden ook geopend en kunnen leden van de HKL boeken en tijdschriften inzien en lenen. Niet-leden kunnen de boeken en tijdschriften alleen inzien.