Iedere dinsdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis

18 september 2018, van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Het Eemhuis

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Tuesday in the Bibliotheek Eemland.)

Het Taalcafé is voor mensen die de Nederlandse taal niet als moedertaal hebben en graag goed Nederlands willen spreken. Maar ook voor Nederlanders die moeite hebben met de Nederlandse taal en daar wat hulp bij kunnen gebruiken. Het is een plek voor taalspelletjes, voor het samen lezen van kranten en boeken en voor het voeren van gesprekjes. Ook zijn er laptops aanwezig om taalspelletjes op te doen of te oefenen met 'Klik en Tik'. Maar bovenal is het gezellig!

Wilt u langskomen?

Meedoen is gratis! In verband met de wachtlijst, is het wel van belang dat u eerst langskomt bij één van de spreekuren van het Taalhuis in het Eemhuis (maandag van 13.30 - 15.00 uur, dinsdag van 9.30 - 11.00 uur, woensdag van 9.30 - 11.00 uur, donderdag van 19.00 - 20.30 uur of vrijdag van 13.30 - 15.00 uur).

U betaalt alleen uw eigen consumpties. (Meet new people and practice your Dutch, in the Language Café. Sign up during one of the consulting hours at the Eemhuis. Participation is free of charge, you only pay for your drinks.)