Informatiebijeenkomst leeskring geschiedenis in Baarn

14 oktober 2017, van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: Gratis

Zaterdag 14 oktober organiseert de Bibliotheek Eemland in samenwerking met Senia een informatiebijeekomst over leeskringen geschiedenis in de Bibliotheek Baarn

De leden van een leeskring geschiedenis lezen boeken met een geschiedenisthema en komen bij elkaar om de gelezen boeken te bespreken aan de hand van leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen.

Heeft u belangstelling voor deze leeskring? Kom dan vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 14 oktober om 10.30 uur in de Bibliotheek Baarn. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die een leeskring willen gaan vormen.

De leeskring wordt ondersteund door Senia. Kijk voor meer informatie en kosten op www.senia.nl