Inloopconcert Kamerkoor Liederlyc in de Bibliotheek Leusden

20 april 2018, van 19:00 tot 20:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

Vrijdagavond 20 april organiseert de Bibliotheek Leusden samen met het Leusdens Kamerkoor Liederlyc een gratis inloopconcert. Onder leiding van dirigente Maria den Hertog zingt het koor Engelse, Duitse, Franse en Spaanse liederen. U bent van harte welkom in de Bibliotheek Leusden tussen 19.00 en 20.00 uur.

Liederlyc is een Leusdens koor dat nu bijna 25 jaar bestaat. Het koor bestaat uit ca. 19 personen die onder de enthousiaste leiding van dirigente Maria den Hertog liederen zingen uit diverse periodes en landen, in grote verscheidenheid. Bij het inloopconcert worden Engelse, Duitse, Franse en Spaanse liederen gezongen.