Kinderboekenfestival in het Eemhuis

15 oktober 2017, van 13:00 tot 17:00 | Het Eemhuis

Kosten: € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Net als voorgaande jaren sluiten we de Kinderboekenweek ook dit jaar weer feestelijk af met het Kinderboekenfestival! Het festival vindt plaats in het Eemhuis op zondagmiddag 15 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten €5,- per persoon en zijn verkrijgbaar via onderstaande oranje knop.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen die zondagmiddag! Zij kunnen terecht bij de voorstelling Jan de tovenaarsleerling, zelf meespelen bij de 'meespeelvoorstelling' Max en de Maximonsters, leren schrijven bij de schrijversworkshops SuperheldengameAlles over piraten! en/of De familie Grafzerk en andere griezels.

Op de foto
Dolfje Weerwolfje is ook van de partij en loopt rond in het Eemhuis om met de kinderen op de foto te gaan. Verder is er tijdens het festival nog de workshop Monsters maken met Maria, wordt er voorgelezen door de VoorleesExpress, kan er geknutseld en geschminkt worden en kun je op de foto met een monster bij het Medialab!

Scholen in de Kunst
Bij Scholen in de Kunst kun je je uitleven met graffiti of maak je je eigen fantasiemonsters. Dool door een spookhuis, eet een lollie met échte insecten en maak vreselijk echte nepwonden met grime. En wat dacht je van het bouwen van je eigen minecraft-spookhuis?

Voor waaghalzen én helden op sokken
Het Kinderboekenfeest is voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Kinderen en hun ouders kopen een polsbandje (5 euro per persoon) en kunnen daarmee de hele middag aan alle activiteiten deelnemen. Natuurlijk houden we rekening met alle wensen en is heus niet alles super-eng. Ook jonge kinderen kunnen dus gerust komen! Het Kinderboekenfeest is geschikt voor waaghalzen én helden op sokken!