Kinderboekenfestival in het Eemhuis

14 oktober 2018, van 13:00 tot 17:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het Kinderboekenfestival komt naar Het Eemhuis. Dit jaar is het festival er speciaal voor alle vrienden, bff's en maatjes. Het thema is namelijk vriendschap. Dus trommel je beste vrienden op en mis het niet!

Ook dit jaar is er weer een spetterende afsluiting van de Kinderboekenweek. Met je polsbandje heb je toegang tot alle activiteiten in het hele Eemhuis: kom naar de voorstelling “Een zee van verhalen” van Gouden Griffel-winnaar Koos Meinderts met Thijs Borsten en Peer de Graaf! Ga zingen, trommelen, en toneelspelen met de docenten van Scholen in de Kunst. Emailleer een vriendschapsplaatje, leer een liedje uit "Het Zwanenmeer" van Holland Opera. Beklim de Mount Everest met een VR-bril op je hoofd.

Maar er is meer! Bekijk de beroemde kinderboeken-illustraties van Marije Tolman en volg een workshop bij haar. Speel zelf mee in "Wij gaan op Berenjacht" van Theater Grrr, of help Jebo die op zoek is naar zijn vriendenboek. Krijg schrijfles van een echte kinderboekenschrijver en ga op ontdekking bij Kunsthal KAdE. Afsluitend kan je nog even swingen in de disco met dj Maxerati!

Natuurlijk kun je ook even lekker chillen bij een film of in de voorleeshoek met de VoorleesExpress.

Bekijk het blokkenschema hier en het uitgebreide programma hier.

Kom verkleed!

Er is dit jaar een speciale prijs voor de vriendjes die in de leukste outfit komen! Ook kun je op de foto, zowel met je echte vrienden als met je favoriete boekenvrienden.

Tickets

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Let op: ook ouders hebben een kaartje nodig.