UITVERKOCHT! Koken met Karin zonder pakjes en zakjes

23 januari 2018, van 20:00 tot 21:30 | Cultuurhuis Woudenberg

Kosten: € 6,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In het kader van het thema "Gezond en met aandacht leven" organiseert de Bibliotheek Eemland (samen met Kunst en Cultuur Woudenberg en Cultuurhuis Woudenberg) drie activiteiten. Een daarvan is Koken met Karin zonder pakjes en zakjes. U bent van harte welkom op dinsdagavond 23 januari om 20.00 uur in Cultuurhuis Woudenberg.

Al jaren voert Karin Luiten strijd tegen het gebruik van onzinproducten in de keuken. Steeds meer mensen moeten smakelijk lachen om de rare fratsen van de voedselindustrie. Jazeker, koken zonder pakjes en zakjes is een trend die blijft. Daarover gaat Karin ons deze avond alles vertellen en laten proeven.

Over Karin Luiten

Karin Luiten is culinair journalist en kookboekenschrijfster. Zij heeft intussen zes culinaire scheurkalenders en twaalf kookboeken op haar naam staan, waarvan de bestsellers "Zonder pakjes en zakjes" het meest bekend zijn. Elke zaterdag schrijft zij in dagblad Trouw.

Tickets

Om hierbij aanwezig te zijn, dient u vooraf kaarten te kopen via onderstaande oranje knop. De entree bedraagt € 6,50 per persoon.

Let op! Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor deze activiteit. We hebben in februari nog wel een interessante lezing van Rosanne Hertzberger en in maart van Ella Halma.

Meer activiteiten

Kunst en Cultuur Woudenberg biedt een cursus "Stoelyoga" voor mensen met een beperking aan en de korte cursus "Hechting met het (on)geboren kind". Meer informatie daarover vindt u hier.