Oprichtingsbijeenkomst Leesgroep Biografieën in Amersfoort

14 september 2018 | De Bibliotheek het Eemhuis, espressobar

Kosten: Gratis

Markante mensen, briljante familiegeschiedenissen. Leest u ook zo graag biografieën? Kom dan naar de oprichtingsbijeenkomst van de Leesgroep Biografieën in Amersfoort.

De leesgroep gaat biografieën en familiegeschiedenissen lezen. U kunt hiermee de geschiedenis, literatuur, politiek, sport en muziek leren kennen door de ogen van één bijzondere persoon, of de gebeurtenissen in één familie volgen. Leidraad is een literatuurlijst die is opgesteld door deskundigen.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek. Senia-leesgroepen lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

Aanmelden via Liesbeth Ram: liesbeth.ram@senia.nl. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.