Oprichtingsbijeenkomst Leesgroep Kunstgeschiedenis in Amersfoort

13 september 2018 | de Bibliotheek het Eemhuis, espressobar

Kosten: Gratis

Leest u ook zo graag over kunstgeschiedenis? Kom dan naar de oprichtingsbijeenkomst van de Leesgroep Kunstgeschiedenis in Amersfoort.

Voor de leeskring is kijken net zo belangrijk als lezen. De leden lezen eerst een boek en verdiepen zich in een bepaalde stroming, een kunstenaar of architect om vervolgens samen hun kennis verder te verdiepen naar aanleiding van discussie- en kijkvragen. Boeken over architectuur, schilderkunst, en binnenkort ook over beeldhouwers staan op de boekenlijst.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek. Senia-leesgroepen lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

Aanmelden via Liesbeth Ram: liesbeth.ram@senia.nl. De bijeenkomst begint om 10.30 uur.