Speciaal voor senioren: Social media, waar gaat het over en wat kan ik ermee?

28 april 2015, van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek het Eemhuis: Keizaal

Kosten: € 5,-- (of € 15, incl. het boek)

Speciaal voor senioren die willen starten met social media of die eerst meer willen weten, geeft Annet van Betuw op dinsdagochtend 28 april in Het Eemhuis een presentatie over social media.

Veel senioren vragen zich af of ze wel willen facebooken, twitteren of plaatjes delen op Pinterest. Maar ook: wat zijn social media en wat kun je ermee? Annet van Betuw gaat in op al deze aspecten. En na haar presentatie krijgt u volop de gelegenheid om vragen te stellen!

Annet van Betuw

Annet van Betuw is al vanaf december 1995 ‘online’. Zij geeft in het hele land presentaties en workshops social media voor senioren. In 2013 verscheen haar boek "Social media voor senioren', een handzame introductie voor (oudere) beginners.

Zij heeft haar eigen website: www.socialmediavoorsenioren.nl

Kosten en reserveren

Deze presentatie start op dinsdag 28 april 10:30 uur in de Bibliotheek het Eemhuis (Keizaal).

Kosten:

•  € 5,- (Of € 15,00 inclusief het boek Social media voor senioren

U van tevoren aanmelden is ivm de organisatie wel fijn, maar niet verplicht. Vrije inloop is altijd mogelijk, voor zover er plaats is. U kunt u aanmelden via onderstaande knop: