GEANNULEERD! Rob Kamphues over zijn roman "Hoor je me"

27 juni 2017, van 20:00 tot 21:30 | KAdECafé

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Schrijver, tv-presentator en cabaretier Rob Kamphues komt dinsdagavond 27 juni op uitnodiging van de Bibliotheek Eemland naar het KAdECafé om een lezing te geven over zijn debuutroman "Hoor je me". U bent van harte welkom om 20.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.

Hoor je me gaat over Albert Vos die tijdens een optreden in een tv-talkshow wordt getroffen door een herseninfarct. In de cruciale uren erna vergezellen zijn broer Joost en zijn ex-vrouw Machteld hem in het ziekenhuis. Zou Albert iets meekrijgen van wat tegen hem gezegd wordt terwijl hij in coma ligt? Het weerhoudt Joost en Machteld er niet van om volledig hun hart te luchten. ‘Hoor je me is een psychologische roman, geschreven met een vaart en spanning die de lezer tot de laatste bladzijde niet meer loslaat’, aldus Uitgeverij Brandt.

Kom langs! (jongeren gratis toegang)

Deze avond wilt u niet missen! Via onderstaande knop kunt u een ticket reserveren. Let op: in verband met een samenwerking met De Leesfabriek hebben jongeren tot 24 jaar gratis toegang! Iedereen tot die leeftijd kan een gratis ticket reserveren. Leden en niet-leden die ouder zijn betalen € 6,- voor een normaal ticket. Bent u lid van de Bibliotheek Eemland en kent u iemand die geen lid is? Hij of zij mag gratis met u mee. Voor die persoon kunt u naast uw normale ticket, een ticket met korting (van € 0,-) reserveren!

Let op: We hebben een nieuw reserveringssyteem. Heeft u moeite met bestellen? Laat het ons weten via de mail of telefoon 0334631914

Over Rob Kamphues

Rob Kamphues (1960) is schrijver, tv-presentator en cabaretier. Daarnaast is hij fervent autocoureur. Hij schreef jarenlang voor tv-programma’s als Het Klokhuis en was vanaf het eerste uur betrokken bij Kopspijkers. Later kreeg hij veel succes als presentator van De Reünie en Kamphues maakt vrienden. Eerder verschenen van hem de boeken Naar de haaien en Inhaalrace. Hoor je me is zijn eerste roman.