Schrijfcafé in de Bibliotheek Leusden

20 oktober 2017, van 09:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: € 12,50

Schrijft u graag en wilt u af en toe een zetje in de rug om ook daadwerkelijk die pen op papier te zetten? Kom dan op vrijdag 20 oktober van 9.30 – 11.30 uur naar de Bibliotheek Leusden voor het maandelijkse Schrijfcafé!

Aan de hand van inspirerende schrijfopdrachten en begeleiding van een deskundige schrijfdocent, leert u hoe u op diverse manieren tot een tekst kunt komen. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en ervaring met schrijven is niet noodzakelijk. Het gaat om het plezier in schrijven, de inspiratie en het uitwisselen van schrijfervaringen. Het programma is elke keer anders en de opdrachten zijn zo ontworpen dat u altijd met een tekst of ideeën voor een tekst naar huis gaat. De ene keer is dat een gedicht en de andere keer een opzet voor een spannend verhaal.

Elke bijeenkomst staat op zichzelf. Inschrijven is niet nodig. De kosten bedragen € 12,50 per keer inclusief twee keer koffie/thee, te betalen op locatie. Graag contant, er is geen pinmogelijkheid.