Schrijver Henk Vaessen vertelt over zijn boek "Stille finale"

25 oktober 2017, van 20:00 tot 21:30 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Schrijver Henk Vaessen brengt woensdag 25 oktober, nadat de lezing eerder werd uitgesteld, een bezoek aan de Bibliotheek Bunschoten. Samen met Bruna Van de Geest organiseert de Bibliotheek een lezing over zijn boek "Stille finale", waarbij hij vertelt over de gecompliceerde problematiek die vele Joden van na de oorlog kennen. U bent die dag van harte welkom vanaf 19.30 uur. De lezing start om 20.00 uur.

Niet alleen de eerste, de tweede en zelfs de derde generatieproblematiek, maar ook die van het antisemitisme, het interreligieuze huwelijk en die van de zogenaamde ‘vader-Joden’ zijn onderdeel van dit ontroerende verhaal. “Het omgaan met heftige gebeurtenissen in het leven is een rode draad die door al mijn boeken loopt. Daar waar het de oorlog betreft, is dat met name aan de orde in Stille finale”, zegt Vaessen.

Luister mee!

Bent u geïnteresseerd in het verhaal van Henk Vaessen? Dan heten de Bibliotheek Bunschoten en Bruna Van de Geest u van harte welkom! U kunt een gratis ticket reserveren via onderstaande knop. Als u moeite ervaart met het digitaal aanmelden, helpt een medewerker van de Bibliotheek u daar graag bij.