Start internetcursus Klik & Tik

12 januari 2018, van 09:30 tot 12:00 | De Leuning

Kosten: vanaf € 35,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In samenwerking met Seniorweb en Welzijn Baarn organiseert de Bibliotheek Baarn vanaf vrijdag 12 januari de computercursus Klik en Tik, bestaande uit tien bijeenkomsten. Deze cursus is bedoeld voor mensen die graag meer met de computer willen doen, maar niet goed weten hoe dat in zijn werk gaat.

Stap voor stap worden de mogelijkheden besproken. Met ondersteuning van filmpjes leren de deelnemers onder meer typen, mailen en internetten. De cursus start op vrijdag 12 januari van 9.30 tot 12.00 uur en vindt plaats in De Leuning. Aanmelden kan bij de balie van de Bibliotheek Baarn. Leden van de Bibliotheek betalen € 35,- om deel te nemen. Niet leden betalen € 40,-.

Gezocht: vrijwilligers

Om de deelnemers ondersteuning te bieden, zijn de samenwerkende organisaties op zoek naar digitaal vaardige vrijwilligers die graag hun steentje willen bijdragen. Als vrijwilliger begeleidt u (samen met de andere vrijwilligers) de tien bijeenkomsten. Met uw kennis op digitaal gebied helpt u de deelnemers op weg en staat u klaar om vragen te beantwoorden. Heeft u belangstelling om vrijwilliger te worden? Stuur dan een mail naar klservicebaarn@bibliotheekeemland.nl.