Start nieuwe bijeenkomsten Schrijfclub voor laaggeletterden

18 januari 2018, van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

Vindt u het leuk om gedichten en verhalen te schrijven, maar heeft u moeite met de Nederlandse taal? Dan bent u van harte welkom bij de Schrijfclub voor laaggeletterden. De eerste les vindt plaats op donderdag 18 januari van 13.30 tot 15.30 uur. Deelname is gratis!

U leert onder andere hoe u elfjes, woordgedichten en sprookjes verzint en schrijft. Ook leert u hoe u vanuit uw gevoel kunt schrijven. Het gaat vooral om het plezier in het schrijven en minder om de spelling.

Aanmelden

De zes wekelijkse bijeenkomsten zijn van 13.30 uur tot 15.30 uur in de Bibliotheek het Eemhuis (Eemplein 71). Deelname is gratis. De andere data zijn: 25 januari, 1, 8, 15 en 22 februari. De cursus wordt gegeven door Jolanda Oudijk. Aanmelden kan door een mail te sturen naar jolanda@schrijfcafeamersfoort.nl.