Themaochtend over belang van voorlezen aan kinderen

16 maart 2018, van 09:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Vathorst

Kosten: Gratis

In samenwerking met het Mamacafé organiseert de Bibliotheek Vathorst op vrijdag 16 maart een themaochtend over het belang van voorlezen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor vaders en moeders met kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar. U bent van harte welkom in de Bibliotheek Vathorst van 9.30 tot 11.00 uur. De toegang is gratis!

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers meer inzicht in de voordelen die het voorlezen aan kinderen met zich meebrengt en hoe leuk het kan zijn voor zowel ouder als kind. De ouders maken onder meer kennis met geschikte boeken per leeftijdscategorie en ook wordt duidelijk wat de Bibliotheek hun nog meer te bieden heeft. We sluiten de bijeenkomst af door voor te lezen uit het prentenboek Ssst! De tijger slaapt.

Na afloop hebben de deelnemers voldoende handvatten gekregen om het voorlezen voor hun kind zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor mensen die de Nederlandse taal nog niet zo goed beheersen.

Aanmelden

Wilt u meer weten over het belang van voorlezen? U kunt zich vooraf gratis aanmelden via onderstaande oranje knop. Er is plaats voor maximaal veertig deelnemers.