Themaochtend over belang van voorlezen aan kinderen

22 november 2017, van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

In samenwerking met Mamacafé Leusden organiseert de Bibliotheek Leusden op woensdag 22 november een themaochtend over het belang van voorlezen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor vaders en moeders met kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar. U bent van harte welkom in de Bibliotheek Leusden van 10.00 tot 11.30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers meer inzicht in de voordelen die het voorlezen aan kinderen met zich meebrengt en hoe leuk het kan zijn voor zowel ouder als kind. De ouders maken onder meer kennis met geschikte boeken per leeftijdscategorie en ook wordt duidelijk wat de Bibliotheek hun nog meer te bieden heeft. Na afloop hebben de deelnemers voldoende handvatten gekregen om het voorlezen voor hun kind zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor mensen die de Nederlandse taal nog niet zo goed beheersen.

Aanmelden

Wilt u meer weten over het belang van voorlezen? U kunt zich vooraf gratis aanmelden via onderstaande oranje knop. Er is plaats voor maximaal veertig deelnemers.