Verhalenpodium Waar gebeurd met thema ‘Een nieuw begin’

28 mei 2017, van 17:00 tot 18:30 | KAdECafé

Kosten: € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zondag 28 mei organiseert Vertellen in Amersfoort weer een nieuwe editie van Waar gebeurd in het KAdECafé. Van 17.00 – 18.30 uur vertellen zes deelnemers bijzondere en waargebeurde verhalen over het thema: Een nieuw begin. De entree bedraagt €5,-. Aanmelden is niet verplicht. Vrije inloop is mogelijk voor zover er plaats is.

Vertellers

De verhalen deze namiddag worden verteld door vertellers Kees Geelhoed (over een nieuwe begin dat werd uitgesteld tot er een nijpende situatie ontstond), Kitty Legtenberg (over een nieuwe kans door een verhaal), José Huurdeman (over haar eigen ervaringen toen ze het verhaal opschreef van Jan Reemst die als boerenzoon in Kamp Amersfoort kwam om schillen op te halen), Marjo Hoedemaker (over twee neushoorns en hoe een nieuw begin soms een lange aanloop nodig heeft), Mirjam Nugteren en Ad Dijkstra. Ook Carmen Nichting is aanwezig en leest voor uit haar puberdagboek.

Aanmelden

Wilt u zeker zijn van een plek op zondag 28 mei? Reserveer dan een ticket via onderstaande knop! 
Maar vrije inloop is ook altijd mogelijk.

Spelregels

Voor de vertellers op het podium gelden de volgende regels:

• Het gaat om een verhaal wat ze zelf hebben meegemaakt
• Het vertellen gaat uit het hoofd (geen spiekbriefjes toegestaan)
• Een verhaal mag maximaal zeven minuten duren

Zelf vertellen? Dat kan!

Hebt u over het thema van deze maand een mooi verhaal en wilt u dit (uit het hoofd) delen: Neem dan contact met ons op via e-mail! De vertellers worden een uur gecoacht door Edith de Wit of door Aat van der Harst, beide vertelcoaches. Kijk ook op de speciale Facebookpagina!

Vertellen in Amersfoort

Amersfoort is een stad vol verhalen en verhalenvertellers. Deze verhalenvertellers hebben de handen ineen geslagen en presenteren zich nu gezamenlijk op de website www.vertelleninamersfoort.nl. U vindt daar informatie over de verschillende vertellers en een agenda met alle actuele data en locaties.