Voorleesfeestje "De Gruffalo" in de Bibliotheek Hoogland

22 april 2017, van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Hoogland

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zaterdag 22 april organiseert de Bibliotheek Hoogland een voorleesfeestje rondom het prentenboek "De Gruffalo". Kinderen van ongeveer drie tot en met acht jaar zijn van harte welkom! De toegang is gratis.

Bij het voorleesfeestje leest een jeugdmedewerker van de betreffende vestiging voor uit het boek De Gruffalo van auteur Julia Donaldson met behulp van het vertelkastje. Na afloop kunnen de kinderen aan de slag met een leuke Gruffalo-knutselopdracht. Omdat de Bibliotheek Eemland meedoet aan de landelijke actie Ik wil een prentenboek, kunt u (met dank aan Kinderboekenwinkel Speelboek) na afloop van de voorleesfeestjes het prentenboek aanschaffen voor maar € 2,-. De Bibliotheek Eemland doet mee aan deze actie, omdat prentenboeken van onmetelijk belang zijn bij de opvoeding en taalontwikkeling van kinderen.

Aanmelden

Voor de organisatie van het voorleesfeestje stellen wij het op prijs als u uw kinderen kosteloos aanmeldt via onderstaande knop.

Over "De Gruffalo"

Een gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen Muis weet precies hoe hij eruit ziet. Maar dat hij er echt eentje zou tegenkomen, had Muis toch niet verwacht.