Voorleesfeestje "Raad eens hoeveel ik van je hou" in de Bibliotheek Leusden

18 april 2018, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op woensdag 18 april is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek de Bibliotheek Leusden. Dit keer zitten Hazeltje en Grote Haas in de vertelkast. Het feestje begint om 15:00 uur. De toegang is gratis.

Er wordt voorgelezen uit het boek “Raad eens hoeveel ik van je hou”. Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Na het voorlezen gaan alle kinderen op voor de “grote proef”. In de Bibliotheek Leusden is een parcours uitgezet waarbij je allemaal hazen-toeren moet uithalen, net als Hazeltje. Heb je je stempelkaart vol? Dan krijg je een officieel hazendiploma!

Raad eens hoeveel ik van je hou staat dit jaar centraal bij de actie “Geef een prentenboek cadeau". Natuurlijk besteedt de Bibliotheek Eemland hier aandacht aan tijdens de gezellige voorleesfeestjes.

Na afloop is er ook gelegenheid het boek aan te schaffen voor slechts €2,-, met dank aan de Boekhandel!

Vertel eens hoeveel jij van voorlezen houdt!

Vanaf 9 april ligt in alle vestigingen van de Bibliotheek Eemland een kleurplaat klaar. Op die kleurplaat kunnen ouders en kinderen ook vertellen hoeveel ze van voorlezen houden. Voor de grootste voorleesfans zijn er leuke prijzen te verdienen.

Aanmelden

Feestgangers moeten wel van tevoren worden aangemeld. Dit kan je doen door op de onderstaande oranje knop te klikken.