Voorleesfeestje met de Reuzenkrokodil van Roald Dahl

16 september 2018 | de Bibliotheek Eemhuis

Hij is enorm groot en heeft flinke trek in een lekker mals jongetje. Dat kan er maar eentje zijn: de Reuzenkrokodil van Roald Dahl! Tijdens dit voorleesfeestje zit deze hongerige krokodil in het vertelkastje van de Bibliotheek.

Is de Reuzenkrokodil echt zo’n handige jongen als hij zelf denkt? Zal er een kindje op zijn bord belanden of is iedereen hem te slim af? Na afloop van het spannende verhaal van Roald Dahl is het tijd om te knutselen. Daarna staat de Bibliotheek vol met krokodillen. Wie durft er langs te komen?

Waarom voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig voorleesfeestjes.

De toegang is gratis, wel graag even aanmelden via de website. Het voorlezen begint om 15.00. Voorleesfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.