Voorstelling over Ridder Florian

20 januari 2018, van 14:00 tot 14:45 | ICOON-theater Vathorst

Kosten: Gratis voor leden, € 3,- voor niet-leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zaterdag 20 januari speelt theatergroep Heer Otto de kindervoorstelling "Ridder Florian, een held op sokken" in ICOON-theater Vathorst. Kinderen vanaf 4 jaar zijn samen met hun ouders van harte welkom om 14.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten.

Ridder Florian is niet bepaald een held. Behalve voor draken is hij ook bang voor stoere ridders, boze buurmannen en slapen in het donker. Vandaag heeft Florian er genoeg van. Hij wil niet meer bang zijn! Maar hoe doe je dat? Er is maar één oplossing: op bezoek gaan bij het oude vrouwtje. Oei, bij die gedachte staat Florian te trillen op zijn benen. Zal hij het durven?

Giebelen en griezelen

Deze voorstelling gaat over bang zijn voor van alles en toch de moed hebben om dingen te proberen. Ridder Florian is een humoristische muzikale voorstelling om bij te giebelen en griezelen en is gebaseerd op de Ridder Florian-prentenboeken van Marjet Huiberts en Philip Hopman. Het bevat heerlijke bibberliedjes, draken en zit boordevol stoere en spannende verhalen.

Tekst en spel: Rick Schellinkhout en Lidion Zierikzee
Live muziek: Anke Timmer / Esmay Usmany
Decor en poppen: Frans Krom en Figurentheater Ennadien

Kaarten

Wil je bij deze voorstelling aanwezig zijn? Dat kan door via onderstaande knop kaarten te kopen. Leden van de Bibliotheek kunnen de voorstelling gratis bijwonen. Niet-leden betalen € 3,-.

Let op: Als je een ticket koopt als lid, neem dan je Bibliotheekpas mee als bewijs.