Workshop boektrailers maken in Bibliotheek Leusden

18 mei 2018, van 16:00 tot 17:30 | De Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis (alleen voor kinderen die meedoen aan de kinderjury)

Maak zelf een reclamefilmpje voor een boek! Hoe zorg je ervoor dat andere kinderen ook jouw lievelingsboek willen lezen? In ieder geval niet door het hele boek te gaan navertellen!

In deze workshop leer je hoe je een boek kunt promoten en ga je samen met een Medialab-docent aan de gang om een spetterend filmpje te maken. Zo’n filmpje heet een boektrailer. Voor voorbeelden van boektrailers klik je hier!

Deze workshop is bestemd voor alle kinderen die meedoen met de Kinderjury. Doe je nog niet mee aan de Kinderjury? Schrijf je dan vlug in bij jouw vestiging van de Bibliotheek Eemland! Je ontvangt dan ook een uitnodiging om deel te nemen aan de workshop, samen met een vriendje of vriendinnetje. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

Aanmelden

Als je aan dit evenement wilt deelnemen, moet je jezelf aanmelden. Dit kun je doen door op de oranje knop hieronder te klikken.