Speciaal voor senioren: workshop Facebook

21 mei 2015, van 09:00 tot 12:00 | Het Eemhuis: 4e etage

Kosten: € 25,--

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor senioren die willen weten hoe Facebook werkt en er mee aan de slag willen, geeft Ghislaine Cals op donderdagochtend 21 mei een praktische workshop.

Bij ouderen is de drempel om Facebook te gebruiken hoog. Er komt heel veel informatie op u af en als beginneling moet u veel nieuwe termen leren. Maar is de kogel eenmaal door de kerk en is de angst voor het verlies van privacy overwonnen, dan blijkt Facebook bijzonder aantrekkelijk. Contact houden met kinderen en kleinkinderen, contact hebben met mensen die dezelfde interesses hebben, praktische zaken regelen in uw buurt of wijk, nieuwtjes lezen of leuke filmpjes kijken. Het kan allemaal op Facebook.

En... het aanleren van de nieuwe vaardigheid heeft nog een bijkomend effect; uit recent onderzoek blijkt dat dit het brein fitter houdt!

In deze praktische workshop gaan we eerst kijken naar de mogelijkheden van Facebook en daarna allemaal aan de slag op de aanwezige computers. Ook als u al een Facebookaccount hebt en er meer mee wil doen, is deze workshop heel geschikt.

Ghislaine Cals

Ghislaine Cals is jaren actief op diverse sociale netwerken. Zij werkt als social media trainer bij bedrijven en voor zzp'ers .

Ze heeft ook een eigen website: Calsmedia

Kosten en reserveren

Deze workshop start op donderdag 21 mei uur in Het Eemhuis: op de 4e etage (bij Scholen in de Kunst) 

Kosten:

  •  € 25,--

U van tevoren aanmelden is noodzakelijk (ivm het aantal beschikbare computers). U kunt u aanmelden via onderstaande knop: