Workshop Filmen voor YouTube

15 augustus 2017, van 13:30 tot 16:00 | Het Eemhuis (Keizaal)

Kosten: € 10,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het Medialab organiseert deze zomer de workshop Filmen voor YouTube voor jongeren van 8 t/m 15 jaar. Heb jij ook iets waar je goed in bent en wat je graag wil uitleggen op YouTube? Dan is deze workshop iets voor jou! Doe mee op dinsdag 15 augustus van 13.30 - 16.00 uur in de Keizaal van het Eemhuis. Een kaartje kost € 10,- per persoon.

Tegenwoordig zoekt iedereen die iets wil leren op hoe het moet op YouTube. In deze workshop ga je onder begeleiding en met echte camera’s en montagesoftware jouw eigen YouTube-uitlegfilmpje maken. Dus of je nu goed kan hooghouden, jongleren of vioolspelen, dankzij jouw filmpje kan straks iedereen het leren! Uiteraard kan je je filmpje zelf uploaden op je eigen YouTubekanaal.

Kaarten

Wil je graag meedoen aan deze workshop? Kaarten zijn te koop via onderstaande knop! Woon je in het Soesterkwartier en heb je een ZomerPretPas? Koop dan je kaartje bij de balie van het Eemhuis en ontvang € 2,50 korting!

Let op: we verzamelen op de tweede verdieping bij de jeugdafdeling. De docent loopt daarvandaan met de deelnemers naar de Joriszaal.