Workshop Minecraft Animeren

16 augustus 2017, van 10:00 tot 12:30 | Het Eemhuis (Joriszaal)

Kosten: € 10,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het Medialab organiseert deze zomer de workshop Minecraft Animeren voor jongeren van 8 t/m 15 jaar. Heb jij altijd al eens je eigen Minecraft Animatiefilm willen maken? Dan is deze workshop iets voor jou! Doe mee op woensdag 16 augustus van 10.00 - 12.30 uur in de Joriszaal van het Eemhuis. Een kaartje kost € 10,- per persoon.

Je bent vast bekend met animatiefilms, maar wist je dat je ze ook zelf kan maken? Bij deze workshop laat je Steve en andere Minecraft-figuren van papier tot leven komen in je eigen anitmatiefilm. Onder begeleiding van een echte filmmaker bedenk je je eigen Minecraftverhaal, laat je de blokken van papier stap voor stap bewegen en film je ze beeldje voor beeldje tot er een animatie ontstaat. Wat gaat jouw Steve beleven in je film?

Kaarten

Wil je graag meedoen aan deze workshop? Kaarten zijn te koop via onderstaande knop! Woon je in het Soesterkwartier en heb je een ZomerPretPas? Koop dan je kaartje bij de balie van het Eemhuis en ontvang € 2,50 korting!

Let op: we verzamelen op de tweede verdieping bij de jeugdafdeling. De docent loopt daarvandaan met de deelnemers naar de Joriszaal.