GEANNULEERD Workshop over gebruik en privacy Facebook en WhatsApp

23 mei 2018, van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek het Eemhuis (Joriszaal)

Kosten: € 12,50

In samenwerking met Connect organiseert de Bibliotheek Eemland de workshop “Facebook en WhatsApp” voor wie meer wil weten over onder meer het gebruik en privacy van deze kanalen. U bent van harte welkom in de Bibliotheek het Eemhuis op woensdag 23 mei. Deze eerste workshop begint om 19.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

Tegenwoordig zijn sociale media niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en maken jong en oud gebruik van deze mogelijkheden om op de hoogte te blijven of contacten te onderhouden. Maar hoe gaat het precies in zijn werk? En waar moet je op letten of juist voor oppassen?

Twee bijeenkomsten

De workshop bestaat in totaal uit twee bijeenkomsten. Bij de eerste bijeenkomst in mei is er aandacht voor een algemene uitleg en toelichting over beide platformen en het aanmaken van een profiel of account. Daarna hebben deelnemers een aantal weken de tijd om zelf te oefenen. De tweede sessie richt zich op de privacy van sociale media, zoals het aanpassen van instellingen en de voor- en nadelen hiervan. Als afsluiting krijgt u een aantal tips mee naar huis over hoe u veilig gebruik kunt maken van sociale media en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Tijdens de eerste bijeenkomst wordt met de deelnemers een datum afgesproken voor de tweede bijeenkomst.

Deelnemen

Om deel te nemen aan de workshop in de Bibliotheek het Eemhuis kunt u zich op meerdere manieren aanmelden, namelijk bij de balie van het Eemhuis, bellen naar 033 463 19 14 of online via onderstaande oranje knop. Deelname bedraagt € 12,50. Als u zich online aanmeldt, kunt u meteen betalen. Anders kunt u het bedrag betalen op locatie (pin of contant).