Workshop Straatfotografie

14 augustus 2017, van 10:00 tot 12:30 | Het Eemhuis (Keizaal)

Kosten: € 10,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het Medialab organiseert deze zomer de workshop Straatfotografie voor jongeren van 8 t/m 15 jaar. Zie je weleens grappige, mooie of rare situaties op straat en ben je gek op fotografie? Dan is deze workshop iets voor jou! Doe mee op maandag 14 augustus van 10.00 - 12.30 uur in de Keizaal van het Eemhuis. Een kaartje kost € 10,- per persoon.

Bij straatfotografie is het van belang om bepaalde situaties precies op het juiste moment vast te leggen op camera, waardoor je een perfect beeld krijgt. Bij de workshop leer je eerst aan de hand van voorbeelden wat je buiten zou kunnen doen en krijg je een goede camera tot je beschikking met bijbehorende uitleg. Daarna kan je lekker op pad om de beste foto’s te maken, daarna op de laptop te bewerken en de mooiste foto’s mee naar huis te nemen!

Kaarten

Wil je graag meedoen aan deze workshop? Kaarten zijn te koop via onderstaande knop! Woon je in het Soesterkwartier en heb je een ZomerPretPas? Koop dan je kaartje bij de balie van het Eemhuis en ontvang € 2,50 korting!

Let op: we verzamelen op de tweede verdieping bij de jeugdafdeling. De docent loopt daarvandaan met de deelnemers naar de Joriszaal.