Cursus 'Omgaan met de digitale overheid en DigiD' in Bunschoten

27 maart 2019, van 19:00 tot 21:00 | Gemeentehuis van Bunschoten, Stadsspui 1

Kosten: Gratis

Steeds meer overheidszaken worden digitaal geregeld; een verhuizing doorgeven, een evenementenvergunning aanvragen of een gevonden of verloren voorwerp melden. Vindt u het lastig om dit soort zaken online te regelen via www.bunschoten.nl? Dan bent u van harte welkom bij de gratis cursus Omgaan met de digitale overheid en DigiD. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten.

Deze cursus, ontwikkeld door stichting Digisterker, is dé plek om te oefenen met de digitale overheid en DigiD. Door deel te nemen aan deze cursus kunt u verschillende overheidszaken in de toekomst ook vanuit huis regelen. Naast www.bunschoten.nl komen ook persoonlijke omgevingen in de cursus aan bod, zoals www.mijnoverheid.nl.

Cursusdata

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur op woensdagavond, waarbij de eerste bijeenkomst plaatsvindt op woensdag 27 maart van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis (Stadsspui 1). De andere drie bijeenkomsten vinden plaats op 3, 10 en 17 april.

Aanmelden

Enthousiast geworden? U kunt zich tot en met woensdag 13 maart aanmelden.

Dit kan door:

  • onderstaand formulier uit te printen, in te vullen en dan inleveren bij de Bibliotheek Bunschoten of het gemeentehuis
  • onderstaand formulier in te vullen en via de mail te versturen naar taalhuisbunschoten@bibliotheekeemland.nl
  • het formulier op te halen bij de balie van de gemeente of de Bibliotheek en het ingevuld daar weer in te leveren

Gratis

Meedoen is gratis. Nadat u de cursus heeft afgerond, krijgt u een certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.

Let op: als uw aanmelding binnen is, betekent dat nog niet direct dat u geplaatst bent voor de cursus. De coördinator van de cursus neemt zo snel mogelijk contact met u op om een en ander kort door te spreken.