Cursus Android smartphone in Leusden

6 maart 2019, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: € 30,-

Wilt u leren hoe u uw Android smartphone optimaal kunt instellen? Hoe u berichten kunt versturen en ontvangen en meer over het gebruik van uw smartphone? Volg dan de cursus Android smartphone van Gilde Leusden in samenwerking met de Bibliotheek Eemland en Senoirweb. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 maart van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

De cursus Android smartphone bestaat uit vier bijeenkomsten op woensdag 6, 13, 20 en 27 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

U werkt bij de cursus op uw eigen smartphone. Het is daarom van belang dat u uw eigen (opgeladen) Android smartphone meeneemt. (bv. Samsung, Huawei, LG, Motorola, Sony, Nokia)

Alleen voor Android

De cursus is gebaseerd op een Samsung smartphone met het Android besturingssysteem. Voor mensen met een smartphone van bijvoorbeeld LG, Alcatel, Sony, Huawei, HTC, Motorola enz. is de cursus ook geschikt, maar kunnen de schermen er in een aantal gevallen anders uitzien dan tijdens de cursus getoond wordt.

Voor mensen met een iPhone of een Windows phone is deze cursus niet geschikt. Voor de iPhone is er een andere cursus.

U kunt zich aanmelden voor deze cursus via de website van Gilde Leusden.