Doop gedichtenbundel 'Voor M en andere liefdesgedichten'

3 juni 2019, van 17:00 tot 19:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Kosten: gratis

Theo Koot, een Eemlandse auteur, presenteert 3 juni zijn vierde gedichtenbundel in het Leescafé van het Cultuurhuis Woudenberg. Deze bundel draagt de naam 'Voor M en andere liefdesgedichten'.

Voor M en andere liefdesgedichten is de vierde gedichtenbundel van Theo Koot (1952, ‘s Gravenhage). Eerder publiceerde de auteur: Op een trip in het leven (2012)Gedicht voor onze (klein)kinderen (2013) en Zwarte Roos (2017). Ook publiceerde de auteur in diverse bloemlezingen van o.a. de Uitgeverij Heimdall. Koot schrijft gedichten over alle facetten van het leven, waaronder over de dood, beelden uit de natuur en over de liefde.

In de laatste bundel haalt de auteur via zijn gedichten het verleden naar voren. Voor M en andere liefdesgedichten is geschreven voor zijn Muze. De gedichten tonen de liefde aan in alle facetten. De auteur neemt geen blad voor de mond, terwijl hij het toch zo plastisch omschreven heeft. 

Over het boek

De bundel bevat gedichten met één specifieke thema: de liefde. Het zijn 49 bladzijden waar de liefde vanaf spat. Opgetekend in de loop der jaren. De bundel bestaat in principe uit één lang gedicht in verschillende stijlen opgeschreven en valt daarom moeilijk onder één noemer te vangen. Daarnaast staan er zes andere liefdesgedichten in. Ook deze hebben verschillende stijlen, maar allen zijn makkelijk leesbaar.

Programma

  • 17.00 uur: Welkom met een hapje en een drankje
  • 17.45 uur: Praatje over de gedichtenbundel en overhandigen van het eerste exemplaar aan dichter Gerhard ter Winkel
  • 18.00 uur – 19.00 uur: Napraten met een drankje en een hapje