Informatiebijeenkomst Leeskring Japanse literatuur

15 maart 2019, 19:30 | de Bibliotheek het Eemhuis - Espressobar De Draak

Kosten: Gratis

Vindt u de Japanse cultuur ook intrigerend? Wilt u daar wel eens meer over weten door Japanse literatuur te lezen? De Bibliotheek Eemland richt samen met Senia de leesclubs Japanse Literatuur op. Als u interesse hebt, kunt u 15 maart naar de informatiebijeenkomst in de Bibliotheek het Eemhuis komen.

De Bibliotheek Eemland en Senia brengen geĂ¯nteresseerden voor Japanse literatuur bij elkaar. U leest de boeken in het Nederlands. Het streven is om leesclubs van 6 tot 8 personen samen te stellen. U kunt zich als belangstellende melden via liesbeth.ram@senia.nl.

Drie boeken

U leest vanaf januari tot aan juni drie boeken die we alvast voor u uitgezocht hebben. De boeken schaft u zelf aan, of u leent ze bij de Bibliotheek. Bij elk boek ontvangt u een uitgebreide leeswijzer met een samenvatting van het boek, een analyse van literaire aspecten en een aantal gespreksvragen die een houvast bieden bij de boekbespreking. Zo dwaalt u niet zo gauw af, en kom je echt tot verdieping. 

Feestelijke afsluiting

De leesclubs Japanse Literatuur worden tegen de zomer afgesloten met een feestelijke bijeenkomst op een centrale plek in Nederland met verschillende kenners van Japanse cultuur.

Kosten om deel te nemen aan de leesclub Japanse literatuur

De kosten om deel te nemen aan de leesclub bedragen € 18,50 per persoon. Daarvoor brengen we belangstellenden bij elkaar en helpen we om de eerste afspraken te maken. Verder ontvangt u de leeswijzers die bij de drie boeken horen. De kosten voor de afsluitende dag zijn niet in de prijs opgenomen.