Cursus Android tablet

9 januari 2019, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: € 30,-

Hebt u een Andoid tablet aangeschaft en wilt u deze leren bedienen? Dan is deze cursus iets voor u. Tijdens vier bijeenkomsten leert u hoe u met uw tablet kunt internetten, e-mailen en hoe u apps kunt installeren en gebruiken. Verder krijgt u veel praktische tips. De cursus Android tablet is een samenwerking tussen Gilde Leusden, de Bibliotheek Eemland en Seniorweb en start op woensdag 9 januari van 14.00 tot 16.00 uur.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten: woensdag 9, 16, 23 en 30 januari van 14.00 tot 16.00 uur.

Neem uw tablet mee!

U werkt bij de cursus op uw eigen tablet. Het is daarom van belang dat u uw eigen (opgeladen) tablet meeneemt! Naast de cursusleider zijn er ervaren begeleiders van Gilde Leusden aanwezig om u te helpen wanneer u tijdens de oefeningen vragen heeft of iets niet helemaal duidelijk is.

Na afloop van iedere les krijgt u de hand-outs toegestuurd, zodat u na afloop de volledige cursusinhoud er op uw gemak nog eens op kunt naslaan.

Alleen voor Android

De cursus is gebaseerd op een Samsung tablet met het Android besturingssysteem. Voor mensen met een tablet van bijvoorbeeld Huawei, LG, Acer, Asus, HP, Archos enz. is de cursus ook geschikt, maar kunnen de schermen er in een aantal gevallen anders uitzien dat tijdens de cursus getoond wordt.

De cursus is niet geschikt voor mensen met een iPad van Apple of een Windows tablet. Voor de iPad is er een aparte cursus.