Lezing: Griet op de Beeck (uitverkocht)

25 maart 2019, 20:00 | Hotel Schimmel

Kosten: € 8,50

De Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck komt op uitnodiging van Rotary, de Bibliotheek Eemland en de Bibliotheek Scherpenzeel maandagavond 25 maart om 20.00 uur in Hotel Restaurant Schimmel in Woudenberg.

Rotary, De Bibliotheek Eemland en de Bibliotheek Scherpenzeel zijn trots dat de bekende en veelgeprezen schrijfster Griet Op de Beeck te gast is op de jaarlijkse schrijversavond. Deze avond wordt in de kader van de Boekenweek georganiseerd.

Griet Op de Beeck (1973) is schrijver. Al heeft ze jarenlang moed moeten verzamelen om dat ook te durven zijn. Ze studeerde Germaanse filosofie aan de Universiteit Antwerpen, werkte als dramaturg, en maakte daarna grote interviews voor HUMO en later De Morgen. Voor die krant schreef ze ook een aantal jaren columns. 

In 2013 debuteerde ze met 'Vele hemels boven de zevende'. Het boek werd enthousiast onthaald door de pers en genomineerd voor de AKO literatuurprijs, de Academiaprijs en De Bronzen Uil. Die laatste won het boek ook. Het werd een bestseller. Een kleine twee jaar later verscheen 'Kom hier dat ik u kus', een roman die door het boekenpanel van De Wereld Draait Door verkozen werd tot boek van de maand. Dit zette Op de Beeck definitief op de kaart. In 2017 kwam het boek 'Gij nu' uit. 

Aanmelden

U kunt kaarten bestellen via onderstaande knop.