Maak kennis met een VR-bril

2 mei 2019, van 13:00 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: Gratis

Altijd zelf eens virtual reality willen ervaren? Zet een VR-bril van de Bibliotheek op en stap een andere wereld binnen. Maak dingen mee die je in het echte leven nooit zou doen, zoals een wandeling op de Mount-Everest, een landing op de maan met de Apollo 11 of bekijk je huis vanuit de lucht. Het kan allemaal in de wereld van virtual reality.

De laatste jaren hoor je er steeds vaker over: virtual reality. Virtual reality is een computertechniek die je een compleet andere werkelijkheid laat ervaren. Daarvoor moet je wel een speciale bril opzetten. De Bibliotheek Eemland heeft een HTV-Vive 3d bril. Loop binnen op 2 mei binnen in de Bibliotheek Baarn en maak kennis met deze fascinerende nieuwe techniek.