Alles Kidz: Maak kennis met een VR-bril

2 oktober 2019, van 13:30 tot 16:30 | Cultuurhuis, dé Huiskamer van Woudenberg

Kosten: Gratis

Altijd zelf eens virtual reality willen ervaren? Zet een VR-bril van de Bibliotheek op en stap een andere wereld binnen. Maak dingen mee die je in het echte leven nooit zou doen, zoals een landing op de maan met de Apollo 11. Het kan allemaal in de wereld van virtual reality.

De laatste jaren hoor je er steeds vaker over: virtual reality. Virtual reality is een computertechniek die je een compleet andere werkelijkheid laat ervaren. Daarvoor moet je wel een speciale bril opzetten. De Bibliotheek Eemland heeft een HTV-Vive 3d bril. Loop op 2 oktober binnen in de Bibliotheek Woudenberg en maak kennis met deze fascinerende nieuwe techniek.

Kinderboekenweek en Alles Kidz

Deze middag is georganiseerd in het kader van de Kinderboekenweek. Dit keer is het thema 'Reis mee!'. Daarnaast valt deze middag onder de terugkerende activiteit Alles Kidz in het Cultuurhuis Woudenberg. Alles Kidz is iedere eerste woensdag van de maand.

Meer van Medialab?

Bekijk het hele programma hier.